Transport gratuit

Bun venit,
ne bucurăm să vă cunoaștem!

AbitareCasa, specialistul în amenajarea băii, vă oferă soluții complete, moderne și de calitate, la prețuri accesibile și pentru orice necesitate.
Proiect al KV Store Italia, care activează de mai bine de 12 ani pe piața de e-commerce, livrând produse în Italia, Franța, Germania, Austria, Belgia, Cehia, Slovacia, iar acum și în România. Design italian la standarde europene!

ABITARECASA este...

1BAIA TA COMPLETĂ

AbitareCasa vă pune la dispoziție tot ce aveți nevoie pentru baia dumneavoastră, la prețuri accesibile. Echipa noastră este, în permanență, preocupată să creeze și să proiecteze corpuri de mobilier care să se potrivească între ele, urmând atât criteriul estetic, cât și cel tehnic și practic.

Rezultatele muncii noastre se văd în soluțiile armonioase propuse clienților noștri, cu un design deosebit, care împlinesc orice necesitate sau exigență.

Bagno completo

2 VALORILE NOASTRE

De mai bine de 10 ani oferim încredere clienților și colaboratorilor noștri, lucrând cu seriozitate, corectitudine și transparență. Pregătim cu grijă fiecare livrare și punem în centrul atenției noastre satisfacția fiecărui client în parte.

I nostri valori

3 PROIECTUL NOSTRU

+ 3.500
referințe în stoc

2 filiale
în STRĂINĂTATE (Italia și Slovacia)

16.200 m2
de spațiu logistic în Europa

Il progetto

4 MARCA NOASTRĂ

AbitareCasa SRL deține o marcă proprie, denumită Kiamami Valentina, multe din produsele publicate pe site-ul nostru purtându-i sigla. Produsele sunt gândite de către echipa noastră, personalizate cu brandul nostru, verificate și controlate calitativ.

Il nostro marchio

5 ECHIPA NOASTRĂ

Suntem o echipă tânără, dedicată și plină de entuziasm, formată, în principal, din femei și mame tinere. Activitatea noastră se desfășoară, de mai bine de 10 ani, în Italia (Trentino și Abruzzo) și Slovacia, iar din 2021, grupul nostru s-a lărgit prin deschiderea unei filiale noi în inima Transilvaniei, la Sebeș-Alba.

Indiferent unde ne-am afla, echipa noastră și-a dorit întotdeauna să aducă un plus comunității din care face parte, astfel încât să ne putem mândri cu aportul pe care încercăm să-l avem asupra vieții economice și sociale din zonă.

Il nostro team

SEDII ȘI CONTACTE

SEDIUL PRINCIPAL (administrație și birouri)

> Abitarecasa SRL, DE1668, nr. 4, Sebeș, jud. Alba, 515800, România

DEPOZIT ITALIA

> Kodicebagno SRL, zona industriale Piane di S.Andrea,
64032 Atri (TE), Italia

BIROURI ITALIA

> Kodicebagno srl, Piazza San Rocco 7,
38083 Borgo Chiese (TN), Italia