Transport gratuit
Filtrează

BATERII BAIE ȘI BUCĂTĂRIE

Vezi mai multInchide

Oferte și promoții de baterii pentru a-ți amenaja baia cu stil

Colecția de baterii Abitarecasa are o gamă largă de produse ideale pentru orice tip de mobilier de baie sau bucătărie. Sunt versatile, construite din materiale de calitate superioară și sunt ideale pentru dușuri, căzi de baie, bideuri și lavoare, atât interioare cât și exterioare, adaptându-se la orice tip de mediu și stil, de la cel modern până la cel retro.

Iată câteva dintre colecțiile pe care le puteți găsi în magazinul de mobilă și accesorii pentru baie Abitarecasa:

Liniile Cembra, Enter și Future au un design care poate fi utilizat în medii simple și este foarte rezistent, prezentând un raport calitate-preț cu adevărat interesant. 

Linia Fassa oferă o gamă de produse cu linii moderne și materiale de primă alegere la prețuri competitive. Potrivite pentru medii rafinate și moderne, fac din simplitate și durabilitate punctul lor forte, fiind o colecție pentru cei care caută cu adevărat un produs modern și de calitate. Din oțel cromat, bateriile din această colecție sunt adevărate opere de artă capabile să mobileze încăperile și să satisfacă nevoile utilizatorului final. 

Colecția Narciso își propune să creeze un aspect atemporal, rustic-tradițional, acea notă de căldură care permite acestor baterii să combine farmecul trecutului cu tehnologia și calitatea din ziua de astăzi.

Alegerea bateriilor Abitarecasa este una vastă, clienții noștri putând opta între cea clasică, retro sau modernă. Dintr-o gamă atât de largă, cu siguranță veți putea să găsiți o soluție care să se potrivească nevoilor dumneavoastră.     

Pentru întreagul sortiment de baterii de bucătărie și baie se emite o garanție de 36 de luni, iar livrarea este garantată în 24 de ore.

Articole 1 pana la 12 din 46 in total

pe pagina

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4