Transport gratuit
Filtrează

CABINE DUȘ

Vezi mai multInchide

Vânzare online de cabine de duș din sticlă rezistentă și tratată: prețuri și oferte

Dacă mai demult dușul era sinonim cu o trezire rapidă dimineața pentru a fugi la serviciu, cabinele de duș Abitarecasa oferă acum posibilitatea de a vă bucura de un moment de relaxare totală, uitând de stresul vieții de zi cu zi, datorită interioarelor mari, profilelor funcționale, dar și elegante si moderne și designului cu linii esențiale sau soft.

Modelele de cabine de duș pe colț sunt ideale pentru băi de diferite stiluri, confirmând funcționalitatea ridicată a sprijinirii de perete și grija pentru estetică, bine exprimată prin modelele alese, precum cabina de duș dreptunghiulară Giada, care combină sticla nobilă temperată de 6 cm cu profile din aluminiu cromat pentru o soluție mai elegantă. Iubitorii de forme mai soft vor aprecia gama cabinelor de duș semirotunde, cu profiluri cromate lucioase, din aluminiu anodizat pentru o calitate certificată și închidere magnetică a ușii.

De la cele mai clasice colecții, de la modele pe colț, pătrate, dreptunghiulare și rotunde, până la cele mai exclusive soluții, raportul calitate-preț, alături de atenția acordată detaliilor, rămân constantele noastre în alegerea decisiv avantajoasă pentru designul băii tale!

Varietatea dimensiunilor disponibile permite amenajarea băilor spațioase sau de mici dimensiuni. Gamele noastre cuprind cabine de duș adaptate ca dimensiune diverselor nevoi ale clienților noștri, de la cabine de duș de  mici dimensiuni, de 70x70 cm, ideale pentru spații restrânse, până la cele de 70x100 cm  sau cabine de duș dreptunghiulare, precum cabina de duș de colț 70x90 cm sau modelul 152x80 cm.

Dar asta nu este tot: în această secțiune a site-ului puteți găsi și dușuri de tip walk-in sau paravane pentru cadă, toate disponibile în diferite dimensiuni și la un raport excelent calitate-preț. Dacă, pe de altă parte, aveți deja un duș și căutați accesorii de schimb (cum ar fi profilul de compensare), le puteți găsi cu ușurință datorită meniului din partea laterală.

De asemenea, avem soluții pentru cei care doresc să substituie cada de baie cu o cabină de duș de dimensiuni mari, precum cabina Giada 170x80 cm cu două uși laterale fixe, profile din aluminiu cromat și sticlă transparentă de 6 mm.

Colecția Giada, practică si elegantă, conține unele dintre cele mai căutate modelele preferate de clienții noștri, precum cabinele de duș simple sau duble, din sticlă opacă sau transparentă, batantă sau glisantă, în funcție de preferințele dumneavoastră.

Abitarecasa vă propune soluții dintre cele mai variate pentru propria cabină de duș, disponibilă în diverse formate, dimensiuni și materiale, în funcție de nevoile dumneavoastră: descoperiți acum toate tipurile și colecțiile de cabine de duș și profitați de toate promoțiile!

Ați ales cabina și doriți să completați baia? Pe site veți găsi, de asemenea, mobilier de baie, articole sanitare, accesorii și tot ce aveți nevoie pentru a vă amenaja baia, caracterizate printr-un design modern și o calitate excelentă, întotdeauna cu atenție la preț. Nu îți vine să crezi? Descoperă-le pe toate pe Abitarecasa.ro!

Articole 1 pana la 12 din 127 in total

pe pagina

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5