Transport gratuit
Filtrează

CĂDIȚE DUȘ

Vezi mai multInchide

Vânzare online cădițe duș din ceramică și rășină

În această categorie vă oferim selecția noastră de cădițe de duș, proiectate cu design modern și adaptabile oricărui ambient.

Formele și dimensiunile au fost proiectate și realizate pentru fiecare tip de necesitate atât ambiental cât și personal și se caracterizează printr-o particularitate extraordinară a structurii, deoarece sunt realizate cu cele mai bune materiale pentru a garanta durabilitatea.

Diversele piese propuse pot fi adaptate atât în funcție de spațiul disponibil, cât și, evident, de gustul cumpărătorului, în timp ce formele disponibile variază de la pătrată sau dreptunghiulară până la semirotundă, cu diferite dimensiuni și mărimi pentru a satisface orice tip de necesitate.

Chiar și materialele din care sunt confecționate pot varia: pe Abitarecasa veți găsi atât cădițe de duș din ceramică, cât și soluții ultra subțiri din marmură sintetică.

În spațiile înguste, unde este dificil să creați o suprafață mare de duș, vă recomandăm, de exemplu, folosirea Modelului Topazio 70X70 cm din ceramică, combinat cu o cabină de duș din sticlă securizată opacă precum Modelul Giada. Alternativa ar putea fi o cădiță de duș semirotundă de colț 80X80 din ceramică, ca primă alegere, însoțită de o cabină din sticlă securizată transparentă foarte elegantă, cu două sau trei uși.

Pe de altă parte, dacă beneficiați de suficient spațiu disponibil, vă puteți răsfăța cu cădițe de duș de diferite forme și dimensiuni, cum ar fi modelul Klio, cu dimensiuni 100X100 cm, care poate fi instalat la același nivel cu podeaua, datorită grosimii sale reduse, de doar 3 cm. Formată dintr-un material din rășini naturale și praf de marmură, este foarte elegant și potrivit ca o componentă a băilor importante și poate fi, de asemenea, dreptunghiulară 80X120 cu peliculă antiderapantă. Cabinele care pot fi aplicate pe aceste cădițe de duș sunt, de exemplu, splendida ușă de nișă model Dream, din sticlă transparentă și profile din aluminiu sau modelul Giada, de asemenea, din sticlă transparentă, cu culisare rapidă. 

Articole 1 pana la 12 din 56 in total

pe pagina

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5