Transport gratuit
Filtrează

CAPETE ȘI ACCESORII DUȘ

Vezi mai multInchide

Capete și accesorii de duș livrate la tine acasă în 24 de ore

De ce să nu vă bucurați de plăcerea unui Spa chiar și în confortul propriei case? Abitarecasa este magazinul online de mobilă de baie care dispune de un vast catalog și în ceea ce privește accesoriile. 

Abitarecasa răspunde nevoii unui decor de baie rezistent, armonios, dar mai presus de toate, complet. Astfel că, pe lângă punerea la vânzare a unor accesorii de baie  voluminoase, de tipul obiectelor sanitare, căzilor de baie, mobilierului sau cabinelor de duș, Abitarecasa propune și articole de dimensiuni mai reduse, însă cu o ultilitate mare, precum capete, coloane, pere sau brațuri de duș, indispensabile pentru completarea băii.

În secțiunea capete și accesorii de duș există numeroase articole potrivite pentru orice tip de duș și, în același timp, pentru orice nevoie, precum coloanele de duș cu baterie. Acestea din urmă oferă un masaj cu apă ușor și delicat în timpul dușului, lăsând o senzație de relaxare și liniște.

Alternative la aceste coloane cu baterie sunt clasicele seturi de duș. Un element contemporan și de calitate este setul de duș format din pară+furtun+bară, fabricat din alamă cromată, potrivit pentru băile moderne.

Această secțiune de accesorii pentru baie include și perele de duș (dintre care unele sunt marcate Grohe), dar și coloanele de duș.

Deoarece echipa Abitarecasa își dorește să împlinească toate nevoile clienților săi, avem grijă ca toate produsele noastre să fie fabricate din materiale de foarte bună calitate și livrate în cel mai scurt timp posibil direct la dvs. acasă. 

Articole 1 pana la 12 din 30 in total

pe pagina

  1. 1
  2. 2
  3. 3