Transport gratuit
Filtrează

Căzi de baie, cu design modern, la prețuri mici

Nu mai sunt un accesoriu simplu, ci un adevărat obiect de design: căzile de baie freestanding prezente pe site-ul Abitarecasa - specialistul în mobilier și accesorii de baie - reprezintă articole în tendințe, realizate din materiale de cea mai înaltă calitate, cu un design italian și, mai ales, la un preț accesibil! 

Căzile Abitarecasa sunt concepute pentru a fi protagonistele băii, permițându-vă să amenajați spațiul cu simplitate și gust. Materialul utilizat pentru realizarea lor este marmura compozită, un material 100% natural (compus din minerale și rășini naturale), extrem de rezistent și ușor de reparat. Utilizarea acestui material are un avantaj suplimentar, anume o reținere excepțională a căldurii (temperatura scăzând cu doar 1 grad la fiecare 35-40 de minute!). Prin urmare, băile lungi sunt garantate, iar relaxarea este asigurată. Suprafața este, de asemenea, acoperită cu un strat special de gel anti-zgârieturi care crește rezistența acestui produs și facilitează curățarea acestuia.

Materialele de calitate și designul italian modern reprezintă caracteristicile pe care căzile noastre le au în comun, însă fiecare model se diferențiază prin propria sa particularitate. Puteți alege dintre modele în stil retro, precum cada de baie Romantica cu picioare și scurgere automată a apei, sau, pentru cei care preferă un design modern, cada de baie Rachele, în formă ovală, cu linii simple și delicate, ce va satisface, cu siguranță, chiar și cele mai dificile gusturi. Oferta magazinului Abitarecasa este largă și permite o alegere amplă, datorită versatilității lor, aceste produse putând fi instalate în centrul băii sau la perete, în funcție de propriul gust.

11 Articol(e)

pe pagina

  1. 1
Filtra
Coșul meu