Transport gratuit
Filtrează

Alege Abitarecasa și profită de toate ofertele noastre la mobilier și accesorii pentru baie 

Căutați mobilierul perfect pentru baia dvs. și doriți să găsiți design și calitate la prețuri outlet? Dacă răspunsul este DA, vă aflați în rubrica potrivită a magazinului online de amenajarea a băii Abitarecasa!  

De fapt, aici puteți găsi toate produsele noastre aflate în promoție, la un raport calitate-preț excelent. Da, deoarece Abitarecasa are grijă să asigure calitatea pentru baia dvs., indiferent dacă doriți o cabină de duș, un set de sanitare pentru baie sau un simplu suport pentru săpun. 

Printre diferitele propuneri de articole pe care le puteți găsi, la preț promoțional, în această secțiune se află, evident, și mobilierul de baie: suspendat, cu picioare, cu uși sau sertare, luat ca atare sau combinat cu unități de perete și coloane de baie, Abitarecasa vă pune la dispoziție o gamă vastă de alegeri!

În secțiunea "Promoții" puteți găsi și cabine de duș: și în acest caz puteți profita de prețurile mici pentru achiziționarea unei cabine simple, semicirculare sau dreptunghiulare sau una multifuncțională, echipată cu hidromasaj, ideală pentru momente dvs. de relaxare. Printre diferitele propuneri puteți găsi, de exemplu, cabina dreptunghiulară, de 70x120cm, model Giada, cu sticlă mată, la un preț cu adevărat interesant! Sau, tot în elegantul model Giada, cabina de duș semicirculară, de 80x80cm, cu sticlă transparentă, cu livrare gratuită la domiciliu. Nu-i rău, nu?

Preferați, mai degrabă, o cadă de baie decât un duș? Nicio problemă! Pe Abitarecasa.ro le veți găsi și pe acestea la prețuri reduse!

Completați apoi achizițiile cu câteva obiecte sanitare: le puteți găsi în promoție atât pe cele suspendate, cât și pe cele cu montaj pe pardoseală, toate caracterizate prin materialele de calitate superioară și prin designul modern.

De semenea, nu uităm nici de baterii, oglinzi și alte accesorii pentru baia ta... Ce mai aștepți? Profită de toate produsele reduse și decorează-ți baia cu  Abitarecasa!

Articole 1 pana la 12 din 37 in total

pe pagina

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4